MİLLİ EĞİTİM BAKANI İSMET YILMAZ’A ZİYARET.

Çeşitli temas, görüşme ve toplantılara katılmak üzere Ankara’ya giden Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay Kurtalan’da eğitim yatırımlarının arttırılmasına yönelik taleplerde bulunmak üzere Milli Eğitim Bakanı Sayın İsmet Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Ak Parti MYKY Üyesi Siirtli hemşerimiz Sayın Ethem Sancak, Pervari Belediye Başkanı Sayyın Tayyar Özcan, Şirvan Belediye Başkanı Sayın Necat Cellek ve Tillo Belediye Başkanı Sayın İtham Aydın ile birlikte Milli Eğitim Bakanı Sayın İsmet Yılmaz’ı Makamında ziyaret eden Kurtalan Belediye Başkanı Sayın Nevzat Karaatay, Bakan Yılmaz’a İlçemize Fen Lisesi kazandırılması başta olmak üzere Kurtalan’da eğitim yatırımlarının artırılması talebinde bulundu.

c46bbd91-9c98-4f4f-a426-76deb98869b3