KURTALAN BELEDİYESİ 53. KEZ AKÜLÜ ARAÇ VERDİ

KURTALAN BELEDİYESİ 53. KEZ AKÜLÜ ARAÇ VERDİ

Kurtalan Belediye Başkanlığı Tarafından 2014 yılından beri Engelli vatandaşlara yönelik düzenlenen ‘’ Engelsiz Yaşam’’ Kampanyası kapsamında Her ay belediyenin bütçesine göre birer, ikişer veya üçer adet Akülü Tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine veriliyor.

Bugün Belediye hizmet binasında düzenlenen törenle Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay tarafından 53. Akülü Tekerlekli sandalye 17 yaşındaki bedensel engelli Songül Bozyiğit’e verildi.  Tören esnasında açıklama yapan Kurtalan Belediye başkanı Nevzat Karaatay, ‘’ Her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Gönül isterdi ki bütün engelli vatandaşlarımıza katkıda bulunalım ama bizde elimizdeki imkanlarla onlara destek verme ve onları mutlu etme çabasındayız.  53. Kez Akülü tekerlekli sandalye veriyoruz. Bu çalışmalarımızdan dolayı Türkiye genelinde ödüllendirildik. Gurur duyuyoruz Dedi.