BAŞKAN’DAN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

2017-2018 eğitim öğretim yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılını kutladı. Belediye olarak eğitime imkânlar dâhilinde destek olduklarını belirten  Başkan Karaatay, “Bizleri başarıya ulaştıracak en önemli kurum okul, en önemli araç eğitimdir. İnsan hayatında aileden sonra en önemli basamak olan okul, çocuklarımızı hayata hazırlayan ve eğitim imkânlarını sistemli bir şekilde sunan bir eğitim yuvasıdır. Ülkemizin aydınlık geleceğinin güvencesi olan sevgili öğrencilerimiz de hepimizin en değerli varlıklarıdır. Bu değerli varlıklarımızın sorumluluklarının bilincinde, bilgi üreten ve değerlendiren, bilimsel, teknolojik ve kültürel gelişmelere açık kişiler olarak yetişmesi büyük bir önem taşımaktadır. Milli, Dini, kültürel ve manevi değerlerimize bağlı, aynı zamanda çağdaş becerilere sahip, evrensel değerlere saygılı, dünya gerçeklerini yorumlayabilecek bilgi, birikim ve özgüvenle yoğrulmuş nesiller yetiştirmek ülkemizin geleceği için yapılmış en büyük yatırımdır. Daha önceki eğitim seviyesine baktığımızda da çok büyük mesafeler almış olmanın haklı gurunu hep birlikte yaşıyoruz. Ülkemizin ve ilçemizin gelişimine katkı sağlayan eğitim yatırımlarının günden güne artacağını umut ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 2017-2018 eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.