2017 YILI İÇERİSİNDE, ÇALIŞMALAR TAMAMLANACAK

Kurtalan’ın sorunsuz ve modern bir ilçe haline getirilmesi amacıyla belediyemiz tarafından şehrin dört bir yanında başlatılan alt yapı ve üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

2015 yılının son aylarında Kurtalan Belediye Başkanı Sayın Nevzat Karaatay’ın yoğun çabası sonucu başlatılan, Alt yapı projesi kapsamında Kanalizasyon Hattı, Yağmur Suyu Hattı ve İçme suyu hattı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  İlçenin büyük bir kısmını alt yapıya kavuşturan dev projede, çalışmalar Beykent caddesinde sürdürülüyor.

2017 YILI İÇERİSİNDE, ÇALIŞMALAR TAMAMLANACAK.

Çalışmaları sürdürülen Dev Proje hakkında açıklamalarda bulunan Kurtalan Belediye Başkanı sayın Nevzat Karaatay ; Kurtalan Belediyesi tarihinde hiç görülmemiş bir çalışma içerisindeyiz. ilçemiz merkezinin tamamını alt yapıya kavuşturuyoruz. Alt yapı çalışmalarımızda halkımıza ciddi bir rahatsızlık verdiğimizin farkındayız, Çok kısa bir süre kaldı çalışmalarımızın büyük bir kısmını tamamladık.  Alt yapı çalışmalarımız ardından üst yapı çalışmalarımızı başlatacağız. 2017 yılı içerisinde çalışmalarımızı tamamlayacağız. Bu süre
zarfında halkımızdan sabırlı olmalarını istiyoruz. bu çalışmalar sayesinde Artık ilçemizin hiç bir alt yapı sıkıntısı olmayacak. dedi.